Luft / Luft

Marknadens bästa luftvärmepumpar för det nordiska klimatet. Vi erbjuder våra kunder 5 års garanti & kostnadsfria hembesök för att säkerställa val av placering, styrka & modell.

Stylish

Stylish kombinerar utmärkt design och teknologi för att uppnå en total klimatlösning för alla inomhusområden. Med ett mått på endast 189 mm är Stylish den tunnaste enheten på marknaden inom designsegmentet för väggmonterade enheter. Den använder innovativa funktioner för att uppnå det allra bästa inom komfort, energieffektivitet, tillförlitlighet och kontroll.

4538614a3604f488944b29c96b0f9feb.jpg
header.image.png

Ururu Sarara

Kraftfull rening av luften - avlägsnar effektivt allergener. Ururu Sarara renar den inkommande luften i flera steg; I det första steget bryts avgaser och obehagliga odörer ned av utomhusenheten. I nästa steg renar inomhusdelens filter luften. Damm och pollen fångas upp och ett fotokatalytiskt filter tar bort resterande odörer. Efter dessa steg bryter den nya Flash Streamer enheten ner allergener som t.ex. formaldehyd, virus och mögel.

Daikin-Solo-R-miljöbild.jpg

Solo XRH

Att placera luftvärmepumpen på väggen ovanför ytterdörren är ofta en bra lösning för optimal värmespridning i ditt hus. Daikin Solo XRH har extra låg bygghöjd, endast 286 mm. Fläkthastigheten är optimerad för placering ovan dörr i en hall. Solo XRH har extra lång kastlängd, det innebär att den varma, eller kalla, luften tränger in ordentligt i huset och ger dig den temperatur du önskar.

Caldo XRH

Daikins senaste generation luftvärmepumpar för kallt klimat med Optimized Heating 4+ teknologi säkerställer att maskinen presterar
minst sin nominella effekt ända ner till -25°C.

header.image-1.png

Origo XRH

Daikins Origo X är luftvärmepumpen som ersätter ett av dina vanliga elektriska element. Den kan värma eller kyla hela huset och ger skön luftspridning från golv till tak.

header.image-2.png
header.image-3.png

Emura R

När du söker form, funktion och innovation i en och samma produkt ska du välja Daikin Emura R. Här lanserar vi en luftvärmepump som har prisvinnande design och som dessutom ger skön värme, eller kyla, med överlägsen värmeeffekt. WiFi ingår som standard.

varmepumpe-daiseikai-9-i-stua.jpg

Toshiba Daisekai

TOSHIBA Daiseikai är storsäljaren som verkligen levererar energieffektiv värme, när du som mest behöver det. Med en värmefaktor SCOP 5,33 är det en av de bästa på marknaden. Funktioner som bland annat braskaminsfunktion, optimerad värmespridning i sex olika mönster och luftrening, detta tillsammans med en låg ljudnivå gör Toshiba Daiseikai till det naturliga valet.

Daikin multisplit system

I ett multisplitsystem kan man ha upp till 5 inomhusdelar kopplade till en enda utomhusdel. Det sparar både pengar och utrymme. Inomhusdelarna kan styras individuellt.

Multisplit_edited.jpg

Toshiba Shorai Edge

Med japansk ingenjörskonst och tilltalande design sparar du in på energiräkningen. Tyst gång och inte minst höga energiklassningar ger luft/luftvärmepumpen Shorai Edge skönt inomhusklimat både kalla vinterkvällar och varma högsommardagar. Shorai Edge finns i två storlekar, och passar både i det mindre fritidshuset och i den stora villan.

Shorai-Edge-ambientato.jpg
Toshiba-Shorai-closeup-696x486.jpg

Toshiba Shorai

TOSHIBA Shorai är en prisvärd luftvärmepump som levererar bra värme till låg driftskostnad. Den passar för lika bra till villan som fritidshuset och garaget. Med sin energiklass A++ och funktioner som braskaminsfunktion, underhållsvärme ger det dig en pålitlig energieffektiv värmekälla med hög kvalitet.

Toshiba Seiya

TOSHIBA Seiya ND 25 är den ”lilla” luftvärmepumpen som passar perfekt till Attefallshuset och garaget. Eller varför inte som luftkonditionering i sovrummet. Med sin energiklass A++ ger det dig en hög komfort till låg driftskostnad.

Seiya-bilde.jpg

Ett urval av våra nöjda kunder

Nedan kan ni se resultatet från några av våra tidigare projekt med mycket nöjda kunder.

Org nr: 559039-3608

Vallentuna, Stockholm

  • Instagram
  • Facebook

© 2021 BME KYL AB. Design av Made by Media.