top of page

Toshiba Haori

Unna dig japansk kvalitet. Innovativ, effektiv, pålitlig och miljövänlig är starka värderingar som genomsyrar allt Toshiba gör. HAORI levereras med två olika textilfronter, ljusgrå och mörkgrå. Fler finns att köpa till för att enkelt matcha textilier, möbler, färg eller säsong.

Broschyr Toshiba Haori.pdf.jpg

Luft / Luft

Marknadens bästa luftvärmepumpar för det nordiska klimatet. Vi erbjuder våra kunder 5 års garanti & kostnadsfria hembesök för att säkerställa val av placering, styrka & modell.

Stylish

Stylish kombinerar utmärkt design och teknologi för att uppnå en total klimatlösning för alla inomhusområden. Med ett mått på endast 189 mm är Stylish den tunnaste enheten på marknaden inom designsegmentet för väggmonterade enheter. Den använder innovativa funktioner för att uppnå det allra bästa inom komfort, energieffektivitet, tillförlitlighet och kontroll.

4538614a3604f488944b29c96b0f9feb.jpg
header.image.png

Ururu Sarara

Kraftfull rening av luften - avlägsnar effektivt allergener. Ururu Sarara renar den inkommande luften i flera steg; I det första steget bryts avgaser och obehagliga odörer ned av utomhusenheten. I nästa steg renar inomhusdelens filter luften. Damm och pollen fångas upp och ett fotokatalytiskt filter tar bort resterande odörer. Efter dessa steg bryter den nya Flash Streamer enheten ner allergener som t.ex. formaldehyd, virus och mögel.

Daikin-Solo-R-miljöbild.jpg

Solo XRH

Att placera luftvärmepumpen på väggen ovanför ytterdörren är ofta en bra lösning för optimal värmespridning i ditt hus. Daikin Solo XRH har extra låg bygghöjd, endast 286 mm. Fläkthastigheten är optimerad för placering ovan dörr i en hall. Solo XRH har extra lång kastlängd, det innebär att den varma, eller kalla, luften tränger in ordentligt i huset och ger dig den temperatur du önskar.

Caldo XRH40 II

Daikins senaste generation luftvärmepumpar för kallt klimat med Optimized Heating 4+ teknologi säkerställer att maskinen presterar
minst sin nominella effekt ända ner till -25°C.

header.image-1.png

Origo II XRH

Origo II XRH är framtagen för högsta verkningsgrad och komfort. Desigen är tidlös och passar in i alla miljöer. Dessutom är Origo ll XRH praktiskt taget ljudlös. Ljudnivån är på 20 dBA, vilket är tystare än en viskning. Wifi ingår som standard.

Daikin-Origo-II-XRH.pdf.jpg
header.image-3.png

Emura R

När du söker form, funktion och innovation i en och samma produkt ska du välja Daikin Emura R. Här lanserar vi en luftvärmepump som har prisvinnande design och som dessutom ger skön värme, eller kyla, med överlägsen värmeeffekt. WiFi ingår som standard.

varmepumpe-daiseikai-9-i-stua.jpg

Toshiba Daisekai

TOSHIBA Daiseikai är storsäljaren som verkligen levererar energieffektiv värme, när du som mest behöver det. Med en värmefaktor SCOP 5,33 är det en av de bästa på marknaden. Funktioner som bland annat braskaminsfunktion, optimerad värmespridning i sex olika mönster och luftrening, detta tillsammans med en låg ljudnivå gör Toshiba Daiseikai till det naturliga valet.

Daikin multisplit system

I ett multisplitsystem kan man ha upp till 5 inomhusdelar kopplade till en enda utomhusdel. Det sparar både pengar och utrymme. Inomhusdelarna kan styras individuellt.

Multisplit_edited.jpg

Toshiba Shorai Edge

Med japansk ingenjörskonst och tilltalande design sparar du in på energiräkningen. Tyst gång och inte minst höga energiklassningar ger luft/luftvärmepumpen Shorai Edge skönt inomhusklimat både kalla vinterkvällar och varma högsommardagar. Shorai Edge finns i två storlekar, och passar både i det mindre fritidshuset och i den stora villan.

Shorai-Edge-ambientato.jpg
Toshiba-Shorai-closeup-696x486.jpg

Toshiba Shorai

TOSHIBA Shorai är en prisvärd luftvärmepump som levererar bra värme till låg driftskostnad. Den passar för lika bra till villan som fritidshuset och garaget. Med sin energiklass A++ och funktioner som braskaminsfunktion, underhållsvärme ger det dig en pålitlig energieffektiv värmekälla med hög kvalitet.

Toshiba Seiya

TOSHIBA Seiya ND 25 är den ”lilla” luftvärmepumpen som passar perfekt till Attefallshuset och garaget. Eller varför inte som luftkonditionering i sovrummet. Med sin energiklass A++ ger det dig en hög komfort till låg driftskostnad.

Seiya-bilde.jpg

NINJA Mitsubishi Electric

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare. NINJA är enkel att installera, får plats överallt och passar perfekt till nya rum, garage, sommarstugor eller andra favoritplatser. NINJA är osynligt effektiv - och redo för allt.

FT25-35-50_1024x1024@2x.jpg
Mitsubishi-varmepumpe-HERO-LN35VG-Piano-

HERO Mitsubishi Electric

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov. HERO ger dig inte bara värme när du behöver utan även kyla under varma sommardagar. Med egenskaper som I-SEE Sensor, Cirkulationsläge, Nattläge och WiFi är HERO den vardagshjälte du behöver. Gör ett smart och hållbart val, välj HERO.

AP_soverommet.jpg

SOLID Mitsubishi Electric

SOLID är en kompakt väggmodell, en luftvärmepump perfekt för villan, sommarstugan eller garaget. Behöver du värme i sommarstugan så är SOLID den perfekta lösningen för just dig.

Ett urval av våra nöjda kunder

Följ oss på sociala medier för att få en inblick i vår vardag och se resultaten från våra tidigare projekt med mycket nöjda kunder. 

bottom of page