top of page

Installera luftvärmepump
i Stockholm

Utforska marknadens ledande luftvärmepumpar anpassade för svenska hem. Sänk din uppvärmningskostnad med upp till 55 procent och få ett bra inomhusklimat. Hos oss får du alltid 5 års garanti och kostnadsfria hembesök för att säkerställa en modell för ditt hem, styrka och val av placering. 

Mitsubishi Electric HERO
- Luftvärmepump med värme och kyla

Mitsubishi Hero är den ljudlösa luftvärmepumpen som kontrollerar värmen och kylan i ditt hem efter dina behov. Via en app kan du styra värmepumpen via din mobil och värmer ditt hem även när utomhustemperaturen sjunker till -35 grader. Med dess innovativa luftfilter blir din inomhusmiljö av med upp till 99 procent av oönskade luftburna partiklar och skapar en allergivänlig inomhusmiljö. Boka ett hembesök idag! 

Mitsubishi-varmepumpe-HERO-LN35VG-Piano-
FT25-35-50_1024x1024@2x.jpg

Mitsubishi Electric NINJA
-  Luftvärmepump som passar bra överallt

Mitshubishi Ninja är en tystlåten och stilren, men samtidigt effektiv luftvärmepump som ger av sig ett ljud som motsvarar en viskning. Ninja är mångsidig och passar till allt från underhållsvärme till fritidshus eller till att värma upp hela din bostad. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och platsbesök idag!

Toshiba Seiya
- En liten luftvärmepump

För dig som är i behov att värma upp garaget, attefallshuset eller ytor upp till 120 kvm är Toshiba Seiya ND 25 ett bra val. Seiya är en liten luftvärmepump som kan både värma och kyla din bostad och fungerar dessutom som avfuktare. Kontakta oss för ett gratis hembesök och offert.

Seiya-bilde.jpg
Broschyr Toshiba Haori.pdf.jpg

Toshiba Haori -
Miljövänlig luft-luftvärmepump

Toshiba Haori kommer med energiklassen A+++ vid värmning och A++ vid kylning vilket gör det till en miljövänlig och energieffektiv luftvärmepump. Med två olika textilfronter i ljus- och mörkgrå smälter luftvärmepumpen sömlöst in i din heminredningen. Det finns dessutom möjlighet att köpa till fler färger för att enkelt matcha efter dina inredningsbehov. Boka ditt kostnadsfria hembesök idag! 

Fujitsu Slim Excellence
- komplett värmepump med prisbelönt design

Slim Excellence är framtagen speciellt för de nordiska kraven på värme och kyla, med fokus på modern teknik och stilren design. Luftvärmepumpen Slim är designad för att klara tuffa väderförhållanden och bibehåller sin nominella värmekapacitet ned till -15 grader, med värmedrift garanterad ända ner till -30 grader. Boka in ditt kostnadsfria hembesök idag. 

Namnlös design (1).jpg
Namnlös design (2).jpg

Fujitsu Nordic Premium Power
- Byggd för nordiskt klimat

Nordic Premium Power KHCAN är designad särskilt för det nordiska klimatet och rankas bland de bästa när det kommer till värmeeffekt, även vid mycket låga temperaturer utomhus. Den passar perfekt för dig som bor i mindre till medelstora moderna enfamiljshus, Attefallshus, fritidshus och garage.

Daikin Stylish XTH30
- En stilfull luftvärmepump

Stylish är en luftvärmepump som kombinerar en stilren design med avancerad teknik för att erbjuda en helhetslösning till ditt inomhusklimat. Med en slimmad profil på endast 189 mm får du en av de tunnaste väggmonterade luftvärmepumparna på marknaden. Förvandla ditt hem till en energieffektiv bostad med ett bra inomhusklimat och boka ditt kostnadsfria hembesök idag. 

4538614a3604f488944b29c96b0f9feb.jpg

Daikin Comfora XTH25 & XTH35
- Luftvärmepump med optimal värmespridning

För dig som går i tankarna att placera din luftvärmepump ovanför ytterdörren för en bra värmespridning i ditt hem kan vi verkligen rekommendera Daikin Comfora XTH. Med dess låga höjd på endast 286 mm och en fläkthastighet som är framtagen för att placeras ovanför dörrar får du en varm luft som tränger in ordentligt i din bostad och ger dig den inomhustemperatur du önskar. Kontakta oss för ett gratis platsbesök idag!

Daikin-Solo-R-miljöbild.jpg
header.image-1.png

Daikin Perfera XTH30 & XTH40 
- Senaste generationen luftvärmepumpar

Nepura är Daikins senaste serie av luftvärmepumpar för kalla klimat. Utrustad med Optimized Heating 4+-teknologi garanterar golvvärmepumpen att värma din bostad även när utomhustemperaturen sjunker till -25 grader. Boka ett kostnadsfritt hembesök idag.

Daikin-Origo-II-XRH.pdf.jpg

Daikin Perfera Golv XTH30
- Luftvärmepump med låg ljudnivå

I Daikins Nepura-seriens golvmodell får du en tyst luftvärmepump som levererar en effektiv golvvärme genom dess nedre utblås, vilket fördelar värmen jämnt över golvytan och skapar en trivsam och bra inomhusmiljö. Med en diskret design passar den perfekt att montera under ett fönster utan att ta för mycket plats eller sticka ut för mycket. Kontakta oss idag för ett gratis hembesök och offert. 

Daikin Emura XTH30
- Elegant luftvärmepump i prisvinnande design

Daikin Emura XTH30 är för dig som söker en riktigt stilren luftvärmepump. Med dess prisvinnande design och överlägsna effektivitet kan du både värme eller kyla ditt hem på ett energisnålt sätt. Vill du veta mer? Kontakta oss idag för ett gratis platsbesök. 

ftxj-ab-02-001-web.jpeg

Toshiba Daiseikai
- Energieffektiv luftvärmepump

Toshiba Daiseikai är en extremt effektiv luftvärmepump som genererar 5,33 gånger mer energi än vad den förbrukar. Med luftvärmepumpens fläktfunktion fungerar den också väldigt bra för dig som brukar elda i kamin. När värmebehovet är uppnått stänger utedelen av, medan innedelen fortsätter att blåsa för en optimal värmespridning. Boka ett gratis hembesök idag!

varmepumpe-daiseikai-9-i-stua.jpg
Multisplit_edited.jpg

Koppla ihop inomhusdelar till luftvärmepump med Daikin multisplit

Multisplit är luftvärmepumpslösningen för dig som behöver flera innedelar. Tack vare multisplitsystemet har du möjlighet att ansluta upp till 5 inomhusenheter, vilket sparar dig både pengar och plats. Varje inomhusenhet kan dessutom styras separat för ökad flexibilitet och komfort i ditt hem. Kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök. 

Shorai-Edge-ambientato.jpg

Toshiba Shorai Edge - Tyst och energieffektiv luftvärmepump

Om du vill ha en tyst luftvärmepump utan att tumma på designen samtidigt som du vill spara in på dina uppvärmningskostnader behöver du inte söka längre. Toshiba Shorai Edge höga energiklassning och tystlåtna luftvärmepump skapar ett skönt inomhusklimat under kalla vinterdagar och kyler din bostad på sommaren. Shorai Edge kommer i två olika storlekar vilket gör den optimal för såväl din fritidsbostad som villan. Boka in ditt kostnadsfria hembesök idag. 

Ett urval av våra nöjda kunder

Följ oss på sociala medier för att få en inblick i vår vardag och se resultaten från våra tidigare projekt med mycket nöjda kunder. 

bottom of page