top of page

Mitsubishi Electric ECODAN
- Luft-vattenvärmepump i fler storlekar

Ecodan är en av våra storsäljare. Inte så konstigt med tanke på hur enkel den är att installera och hur driftsäkert systemet är. Efter en tid lär sig systemet vilka särskilda förhållanden som gäller just för ditt hus och anpassar uppvärmningen för effektivast möjliga energianvändning. Ecodan finns i flera olika utföranden och storlekar för att du ska kunna göra det bästa valet för ditt hus.

ECODAN_Webb.jpg

Installation av luft-vattenvärmepump i Stockholm & Vallentuna

Marknadens bästa luft/vattenvärmepumpar för det nordiska klimatet. Vi erbjuder våra kunder 5 års garanti & kostnadsfria hembesök för att säkerställa val av placering, styrka & modell.

Daikin Altherma 3 -
Luft-vattenvärmepump med magnetfilter

Den nya luft/vattenvärmepumpen Daikin Altherma 3 ger överlägset bäst energieffektivitet, tillförlitlighet och kontroll. Det är den enda luft/vattenvärmepumpen på marknaden med inbyggt magnetitfilter vilket säkerställer högre driftsäkerhet och längre livslängd.

header.image-1.jpg
header.image.jpg

Daikin Altherma 3 Top Grade
- Värmepump för det nordiska klimatet

Daikin Altherma 3 Top Grade är utvecklad för vårt nordiska klimat som kan vara riktigt tufft och krävande. Tack vare marknadens mest avancerade kompressorteknologi kan enheten producera en framledningstemperatur på 70°C ner till - 15°C och 65° ner till -28°C (utan eltillskott). Vid - 15°C utomhus och 70°C i framledning levererar Daikin Altherma 3 Top Grade upp till 10,8 kW effekt, vilket den är ensam om på marknaden. Produkten är med andra ord konstruerad för att klara kalla klimatförhållanden samtidigt som den erbjuder hög komfort.

Ett urval av våra nöjda kunder

Följ oss på sociala medier för att få en inblick i vår vardag och se resultaten från våra tidigare projekt med mycket nöjda kunder. 

bottom of page