top of page

Kaisai Fly Multi R32 - Ett energisnålt Multi Split-system

Multi Split-system är mycket energisnåla och effektiva enheter. Systemets konstruktion gör det möjligt att ansluta två stycken Fly väggaggregat till en utomhusenhet. Inomhusenheterna arbetar individuellt och man kan reglera temperaturen samt anpassa effekten till användarnas behov. Valda inomhusenheter installeras i rummen och dessa ansluts till en gemensam utomhusenhet. Med multi split behöver man alltså inte installera en utomhusenhet för varje rum.

Namnlös design.jpg

Installation av luftkonditionering (AC) i Stockholm

Att köpa och installera luftkonditionering eller AC har blivit allt vanligare i Sverige i takt med att allt fler inser de fina fördelarna med en bra aircondition - Låt oss hjälpa dig!

Kaisai Fly - Det energisnåla kylaggregatet

Det energisnåla kylaggregatet Kaisai Fly med köldmediet R32 är en kombination av elegans och funktionalitet. Dess unika och tidlösa design gör att den passar till varje interiör. Enheten urskiljer sig med elegant och smidig design samt integrerad WiFi-funktion som standardtillbehör.

Kaisai Ice - Modern design och teknik av högsta kvalitet

Kaisai Ice är en vägghängd värmepump med modern design och teknik av högsta kvalitet. Med Kaisai Ice får du ett komfortabelt inomhusklimat tack vare värmepumpens luftjonisering, HEPA-filter och 3D-luftflöden, som säkerställer jämn temperaturfördelning i rummet. Den är också utrustad med effektiva luftfilter som renar inomhusluften och har energieffektiva Eco-funktioner.

Ett urval av våra nöjda kunder

Följ oss på sociala medier för att få en inblick i vår vardag och se resultaten från våra tidigare projekt med mycket nöjda kunder. 

bottom of page