BME EL.jpg

Vi utför kompletta el-installationer

Vi är din el-installatör i Stockholm och utför alla typer av elinstallationer. Med oss kan du förvänta dig en professionell leverans och 100% kundnöjdhet.

El-installationer

Vi står för kompetens och kvalité, alla installationer som genomförs av oss på BME Kyl garanterar en hög standard i såväl utförande som service. Vid större installationer genomförs alltid en kostnadsfri konsultation för att avgöra kundens förutsättningar och behov.

BRF / Företag

BME KYL är idag en leverantör till flera Bostadsrättsföreningar där vi bland annat kan erbjuda såväl föreningen som medlemmen hjälp med nyinstallationer, inomhus och utomhus belysning, golvvärme, omdragningar, byte av elcentraler m.m.

Privatperson

Vi utför kompletta el-installationer utefter dina behov och förutsättningar. Oavsett om det är utomhus, i ditt garage, sovrum, vardagsrum, kök, badrum eller i tvättstugan så hjälper vi dig att utföra installationen på ett snyggt och korrekt vis med behörig installatör.

El-bilsladdare

BME KYL är en certifierad installatör för Tesla el-bilsladdare. Vi utför kompletta installationer av laddningsstationer till el-bilar. Vid större installationer genomförs alltid en kostnadsfri konsultation för att avgöra kundens förutsättningar och behov.