Toshiba

Multisplit

TOSHIBA Multisplit är en luftvärmepump med upp till 5 inomhusdelar. En luftvärmepump med en inomhusdel kan ofta ha svårt att nå ut med värmen eller kylan i hela huset. Med en Multisplit har du lösningen. Dessutom kan du enkelt via fjärrkontrollen styra temperaturen individuellt för respektive inomhusdel och skapa ett optimalt klimat
anpassat till olika personers behov.

2020-04/multisplit-toshiba

Shorai

TOSHIBA Shorai är en prisvärd luftvärmepump som levererar bra värme till låg driftskostnad. Den passar för lika bra till villan som fritidshuset och garaget. Med sin energiklass A++ och funktioner som braskaminsfunktion, underhållsvärme ger det dig en pålitlig energieffektiv värmekälla med hög kvalitet.

pdf-icon Se PDF
2020-03/shorai

Seiya ND

TOSHIBA Seiya ND 25 är den ”lilla” luftvärmepumpen som passar perfekt till Attefallshuset och garaget. Eller varför inte som luftkonditionering i sovrummet. Med sin energiklass A++ ger det dig en hög komfort till låg driftskostnad.

pdf-icon Se PDF
2020-03/toshiba-seiya

Golvmodell

TOSHIBA Golvmodell är den perfekta luftvärmepumpslösningen för dig som önskar en placering mot golvet istället för högt upp på väggen. En av de vanligaste placeringen för denna tystgående modell är under ett fönster, och ersätter därmed ett elektriskt element. Med funktioner som braskaminsfunktion, värmespridning längs golvet ger det dig en fantastisk komfort till låg driftskostnad.

pdf-icon Se PDF
2020-03/golvmodell

Daisekai

TOSHIBA Daiseikai är storsäljaren som verkligen levererar energieffektiv värme, när du som mest behöver det. Med en värmefaktor SCOP 5,33 är det en av de bästa på
marknaden. Funktioner som bland annat braskaminsfunktion, optimerad värmespridning i sex olika mönster och luftrening, detta tillsammans med en låg ljudnivå gör Toshiba Daiseikai till det naturliga valet.

pdf-icon Se PDF
2020-03/daisekai