Referenser

Nu ska jag berätta varför jag gärna handlar av BME Kyl igen och rekommenderar andra att göra det.

Det började med att jag bestämt mig för den här värmepumpsmodellen och Bmekyl annonserade den. Mejlkontakt först. Han ringde tillbaka. Berättade om hur han jobbade. Hans idé, om vi kallar det så, är att sälja det han själv i min situation och med hans hela kunskap, skulle ha köpt. Det kan vara lätt att säga men jag fick förtroende för honom under samtalet. Jag fick en offert. Bra pris och villkor f.ö. Bl.a. sa han att han var inte en sån som småsnålade och la på för den ena småsaken efter den andra. Jag beställde. 
Min gamla värmepump skulle ut och den nya in på samma ställe. En luft-luft-VP. Meningen var att samma hål i väggen skulle användas. Det skulle innebära nackdelar förklarade han när han väl var här så det blev ett nytt hål. Mer jobb för honom men det var viktigt att det blev bra och att jag blev nöjd. Utedelens placering innebar ett val till hur ledningen skulle dras. Snyggt och mer jobb eller snabbt. Gissa vilket han föreslog och som det också blev. Det som var bäst för mig (och mer jobb för honom). 
Jag skulle kunna nämna ett par mindre detaljer också som ytterligare bekräftar hur han månade om att det skulle bli så bra det kunde och att jag skulle bli inte bara ganska nöjd utan riktigt nöjd. Nämnde jag priset. Han var bäst även där bland de fyra jag hörde mig för hos. 
En lyckträff helt enkelt att köpa av BME Kyl.
/Gunnar Wesley