Luftvärmepump Stockholm

Luftvärmepumpar anpassade för det nordiska klimatet

Vi levererar och installerar luftvärmepumpar i hela Stockholm. Och självklart även i alla förorter. Ring oss för ytterligare information – Tel: 0708 173327

Daikin Multisplit

I ett multisplitsystem kan man ha upp till 5 inomhusdelar kopplade till en enda utomhusdel. Det sparar både pengar och utrymme. Inomhusdelarna kan styras individuellt.

Kontakta oss för mer information!

Luftvärmepump Stockholm - daikin multisplit

Caldo XRH - Luftvärmepump

Daikins senaste generation luftvärmepumpar för kallt klimat med Optimized Heating 4+ teknologi säkerställer att maskinen presterar
minst sin nominella effekt ända ner till -25°C.

pdf-icon Se PDF
Luftvärmepump - Stockholm - Caldo XRH

Solo XRH - Luftvärmepump

Passar nästan överallt

Att placera luftvärmepumpen på väggen ovanför ytterdörren är ofta en bra lösning för optimal värmespridning i ditt hus. Daikin Solo XRH har extra låg bygghöjd, endast 286 mm. Fläkthastigheten är optimerad för placering ovan dörr i en hall. Solo XRH har extra lång kastlängd, det innebär att den varma, eller kalla, luften tränger in ordentligt i huset och ger dig den temperatur du önskar.

pdf-icon Se PDF
Luftvärmepump - Stockholm - Solo XRH

Nexura X - Luftvärmepump

Daikin presenterar den första luftvärmepumpen med två unika och effektiva funktioner. Nexura X är i grunden en effektiv luftvärmepump som ger värme, eller kyla, med mycket hög energieffektivitet.
Nu har vi tagit tekniken ett steg längre genom att utveckla Nexura X så att du även får strålningsvärme - som från ett vanligt element. Frontpanelen värms upp till en varm och behaglig temperatur.

pdf-icon Se PDF
Luftvärmepump - Stockholm - Nexura X

Origo X - Luftvärmepump

Daikins Origo X är luftvärmepumpen som ersätter ett av dina vanliga elektriska element. Den kan värma eller kyla hela huset och ger skön luftspridning från golv till tak.

pdf-icon Se PDF
Luftvärmepump - Stockholm - Origo X

Emura X - Luftvärmepump

När du söker form, funktion och innovation i en och samma produkt ska du välja Daikin Emura X. Här lanserar vi en luftvärmepump som har prisvinnande design och som dessutom ger skön värme, eller kyla, med överlägsen värmeeffekt. WiFi ingår som standard.

pdf-icon Se PDF
Luftvärmepump - Stockholm - emura x

Ururu Sarara II

Kraftfull rening av luften - avlägsnar effektivt allergener. Ururu Sarara renar den inkommande luften i flera steg; I det första
steget bryts avgaser och obehagliga odörer ned av utomhusenheten. I nästa steg renar inomhusdelens filter luften. Damm och pollen fångas upp och ett fotokatalytiskt filter tar bort resterande odörer. Efter dessa steg bryter den nya Flash Streamer enheten ner allergener som t.ex. formaldehyd, virus och mögel.

pdf-icon Se PDF
Luftvärmepump - Stockholm - Ururu Sarara II

Stylish

Den väggmonterade enheten Stylish - där innovation möter kreativitet.

Stylish kombinerar utmärkt design och teknologi för att uppnå en total klimatlösning för alla inomhusområden. Med ett mått på endast 189 mm är Stylish den tunnaste enheten på marknaden inom designsegmentet för väggmonterade enheter. Den använder innovativa funktioner för att uppnå det allra bästa inom komfort, energieffektivitet, tillförlitlighet och kontroll.

pdf-icon Se PDF
Luftvärmepump - Stockholm - stylish
Luftvärmepump - Stockholm - stylish3
Luftvärmepump - Stockholm - stylish2