Daikin

EMURA X - LUFTVÄRMEPUMP

När du söker form, funktion och innovation i en och samma produkt ska du välja Daikin Emura X. Här lanserar vi en luftvärmepump som har prisvinnande design och som dessutom ger skön värme, eller kyla, med överlägsen värmeeffekt. WiFi ingår som standard.

pdf-icon Se PDF
2018-12/Luftvarmepump-Stockholm-emura-x

ORIGO X - LUFTVÄRMEPUMP

Daikins Origo X är luftvärmepumpen som ersätter ett av dina vanliga elektriska element. Den kan värma eller kyla hela huset och ger skön luftspridning från golv till tak.

pdf-icon Se PDF
2018-12/Luftvarmepump-Stockholm-Origo-X

NEXURA X - LUFTVÄRMEPUMP

Daikin presenterar den första luftvärmepumpen med två unika och effektiva funktioner. Nexura X är i grunden en effektiv luftvärmepump som ger värme, eller kyla, med mycket hög energieffektivitet.
Nu har vi tagit tekniken ett steg längre genom att utveckla Nexura X så att du även får strålningsvärme - som från ett vanligt element. Frontpanelen värms upp till en varm och behaglig temperatur.

pdf-icon Se PDF
2018-12/Luftvarmepump-Stockholm-Nexura-X

SOLO XRH - LUFTVÄRMEPUMP

Att placera luftvärmepumpen på väggen ovanför ytterdörren är ofta en bra lösning för optimal värmespridning i ditt hus. Daikin Solo XRH har extra låg bygghöjd, endast 286 mm. Fläkthastigheten är optimerad för placering ovan dörr i en hall. Solo XRH har extra lång kastlängd, det innebär att den varma, eller kalla, luften tränger in ordentligt i huset och ger dig den temperatur du önskar.

pdf-icon Se PDF
2018-12/Luftvarmepump-Stockholm-Solo-XRH

CALDO XRH - LUFTVÄRMEPUMP

Daikins senaste generation luftvärmepumpar för kallt klimat med Optimized Heating 4+ teknologi säkerställer att maskinen presterar
minst sin nominella effekt ända ner till -25°C.

pdf-icon Se PDF
2018-12/Luftvarmepump-Stockholm-Caldo-XRH

DAIKIN MULTISPLIT

I ett multisplitsystem kan man ha upp till 5 inomhusdelar kopplade till en enda utomhusdel. Det sparar både pengar och utrymme. Inomhusdelarna kan styras individuellt.

Kontakta oss för mer information!

2020-03/luftvarmepump-stockholm-daikin-multisplit