Alla luftvärmepumpar

Multisplit

TOSHIBA Multisplit är en luftvärmepump med upp till 5 inomhusdelar. En luftvärmepump med en inomhusdel kan ofta ha svårt att nå ut med värmen eller kylan i hela huset. Med en Multisplit har du lösningen. Dessutom kan du enkelt via fjärrkontrollen styra temperaturen individuellt för respektive inomhusdel och skapa ett optimalt klimat
anpassat till olika personers behov.

2020-04/multisplit-toshiba

Shorai

TOSHIBA Shorai är en prisvärd luftvärmepump som levererar bra värme till låg driftskostnad. Den passar för lika bra till villan som fritidshuset och garaget. Med sin energiklass A++ och funktioner som braskaminsfunktion, underhållsvärme ger det dig en pålitlig energieffektiv värmekälla med hög kvalitet.

pdf-icon Se PDF
2020-03/shorai

Seiya ND

TOSHIBA Seiya ND 25 är den ”lilla” luftvärmepumpen som passar perfekt till Attefallshuset och garaget. Eller varför inte som luftkonditionering i sovrummet. Med sin energiklass A++ ger det dig en hög komfort till låg driftskostnad.

pdf-icon Se PDF
2020-03/toshiba-seiya

Golvmodell

TOSHIBA Golvmodell är den perfekta luftvärmepumpslösningen för dig som önskar en placering mot golvet istället för högt upp på väggen. En av de vanligaste placeringen för denna tystgående modell är under ett fönster, och ersätter därmed ett elektriskt element. Med funktioner som braskaminsfunktion, värmespridning längs golvet ger det dig en fantastisk komfort till låg driftskostnad.

pdf-icon Se PDF
2020-03/golvmodell

Daisekai

TOSHIBA Daiseikai är storsäljaren som verkligen levererar energieffektiv värme, när du som mest behöver det. Med en värmefaktor SCOP 5,33 är det en av de bästa på
marknaden. Funktioner som bland annat braskaminsfunktion, optimerad värmespridning i sex olika mönster och luftrening, detta tillsammans med en låg ljudnivå gör Toshiba Daiseikai till det naturliga valet.

pdf-icon Se PDF
2020-03/daisekai

STYLISH

Den väggmonterade enheten Stylish - där innovation möter kreativitet.

Stylish kombinerar utmärkt design och teknologi för att uppnå en total klimatlösning för alla inomhusområden. Med ett mått på endast 189 mm är Stylish den tunnaste enheten på marknaden inom designsegmentet för väggmonterade enheter. Den använder innovativa funktioner för att uppnå det allra bästa inom komfort, energieffektivitet, tillförlitlighet och kontroll.

pdf-icon Se PDF
2019-01/Luftvarmepump-Stockholm-stylish
2019-01/Luftvarmepump-Stockholm-stylish2
2019-01/Luftvarmepump-Stockholm-stylish3

URURU SARARA II

Kraftfull rening av luften - avlägsnar effektivt allergener. Ururu Sarara renar den inkommande luften i flera steg; I det första
steget bryts avgaser och obehagliga odörer ned av utomhusenheten. I nästa steg renar inomhusdelens filter luften. Damm och pollen fångas upp och ett fotokatalytiskt filter tar bort resterande odörer. Efter dessa steg bryter den nya Flash Streamer enheten ner allergener som t.ex. formaldehyd, virus och mögel.

pdf-icon Se PDF
2018-12/Luftvarmepump-Stockholm-ururusararaii-lr

EMURA X - LUFTVÄRMEPUMP

När du söker form, funktion och innovation i en och samma produkt ska du välja Daikin Emura X. Här lanserar vi en luftvärmepump som har prisvinnande design och som dessutom ger skön värme, eller kyla, med överlägsen värmeeffekt. WiFi ingår som standard.

pdf-icon Se PDF
2018-12/Luftvarmepump-Stockholm-emura-x

ORIGO X - LUFTVÄRMEPUMP

Daikins Origo X är luftvärmepumpen som ersätter ett av dina vanliga elektriska element. Den kan värma eller kyla hela huset och ger skön luftspridning från golv till tak.

pdf-icon Se PDF
2018-12/Luftvarmepump-Stockholm-Origo-X

NEXURA X - LUFTVÄRMEPUMP

Daikin presenterar den första luftvärmepumpen med två unika och effektiva funktioner. Nexura X är i grunden en effektiv luftvärmepump som ger värme, eller kyla, med mycket hög energieffektivitet.
Nu har vi tagit tekniken ett steg längre genom att utveckla Nexura X så att du även får strålningsvärme - som från ett vanligt element. Frontpanelen värms upp till en varm och behaglig temperatur.

pdf-icon Se PDF
2018-12/Luftvarmepump-Stockholm-Nexura-X

SOLO XRH - LUFTVÄRMEPUMP

Att placera luftvärmepumpen på väggen ovanför ytterdörren är ofta en bra lösning för optimal värmespridning i ditt hus. Daikin Solo XRH har extra låg bygghöjd, endast 286 mm. Fläkthastigheten är optimerad för placering ovan dörr i en hall. Solo XRH har extra lång kastlängd, det innebär att den varma, eller kalla, luften tränger in ordentligt i huset och ger dig den temperatur du önskar.

pdf-icon Se PDF
2018-12/Luftvarmepump-Stockholm-Solo-XRH

CALDO XRH - LUFTVÄRMEPUMP

Daikins senaste generation luftvärmepumpar för kallt klimat med Optimized Heating 4+ teknologi säkerställer att maskinen presterar
minst sin nominella effekt ända ner till -25°C.

pdf-icon Se PDF
2018-12/Luftvarmepump-Stockholm-Caldo-XRH

DAIKIN MULTISPLIT

I ett multisplitsystem kan man ha upp till 5 inomhusdelar kopplade till en enda utomhusdel. Det sparar både pengar och utrymme. Inomhusdelarna kan styras individuellt.

Kontakta oss för mer information!

2020-03/luftvarmepump-stockholm-daikin-multisplit